Skitse Cornwall
Skitse fra Cornwalls kyst
Maj stod på tre gange optræden på Words Festivalen på Kronborg. Det var stort og smukt og helt ubeskriveligt fantastisk. Juni tog jeg til England. Vandrede i fem dage langs Cornwalls kyst, tegnede og skrev lidt, skrev en sang. En sang om kærlighedens væsen. Ren, enkel og romantisk. Kærlighed og frihed går hånd i hånd.
Efter de fem dages arbejds- og inspirationsferie skulle jeg til Cambridge og optræde med Tangoens rytme, samt Nanna og El Duende. Og holde en workshop, om hvordan man maler med ord. Min første rigtige optræden i udlandet.

Den næste kommer på tirsdag i Basel. Det er næste stop på min lille Europa Turné. Jeg glæder mig til at fortælle Tangoens rytme igen og En forlænget tilfældighed, men jeg glæder mig mindst lige så meget til at skulle optræde sammen med den talentfulde indiske sangerinde Santwana Karr, og den iranske komponist og pianist Morteza. Sammen skaber vi en aften for voksne, med sang, musik og historier i stearinlysets skær og med vin til de tørre ganer. Det kan kun blive godt.