Blog 08082013
Der er lige lidt under en måned til, at Fåborg Kunstnertræf åbner. Fåborg Bibliotek bliver stedet, hvor mine magnetiske malerier kommer til at hænge. Sammen med to installationer i montre, samt mine 74 fisk og 8 hvaler vil det blive en helhedsoplevelse, hvor man gerne må berøre værkerne blidt.
I dag har jeg taget hul på endnu en af forberedelserne til træffet, banneret. Det kommer til at hænge et sted i Fåborg by, sammen med værker i samme format af de andre deltagere på træffet. Sidste år var der over 50 bannere, der prydede byen og blev solgt på auktion om søndagen.

Lige nu hænger mit banner til tørre i haven efter første lag maling. Jeg har en plan med det og det tegner allerede godt.
Det giver dog visse udfordringer, at jeg ikke har fundet en løsning til at spænde det op og derfor maler det, mens det ligger på gulvet i atelieret. Underlaget, i dette tilfælde et lagen, krøller og jeg får maling så langt op ad benene som mine lår! Nogle kan det med at male uden at blive smurt ind. Jeg skal blot kigge på en pensel, så har jeg maling de særeste steder. Skal jeg sidde eller gå direkte på værket for at male det, er den hel gal. Kun derfor er jeg glad for, at det er akryl og ikke oliemaling, der skal bruges.

Hvordan resultatet bliver, får I at se den 6. september, når banneret er hængt op i den idylliske havneby med de gule pakhuse og Ymers brønd.